בישול בריא אינטגריטיבי
בהנחיית: דנה שטיירמן / מאיה אברהם
מטרת הקורס: היכרות מעמיקה עם מגוון חומרי הגלם בבישול הבריא, ולידיעה תיאורטית ומעשית של שיטות הכנה שונות של מזונות טבעיים.
מבנה הקורס: חלקו הראשון של השיעור הוא עיוני וחלקו השני מעשי. כל מפגש יוקדש לנושא אחר: אפייה בריאה, בישול איטלקי, עולם הדגנים, קטניות, סויה, זרעים ואגוזים, מזון מהיר בריא ושימוש בסופר -פודס ועוד.
יתרונות הקורס: יישום מהיר ופשוט של החומר הנלמד בכל שיעור, על-מנת להדריך בני משפחה, חברים או מטופלים, בשילוב ההנחיות התזונתיות ביום-יום, כדי להגיע לבריאות אופטימלית.
דנה שטיירמן: נטורופתית ומרצה בכירה לנטורופתיה בקמפוס ברושים. בבעלת קליניקה לייעוץ נטורופתי, הוליסטי ולתזונה אינטגרטיבית, התומכת בטיפול במצבי בריאות מורכבים. מנחה סדנאות ייחודיות של בישול בריא.
מאיה אברהם: נטורופתית והרבליסטית קלינית, בוגרת קמפוס ברושים. מרצה במגמת נטורופתיה בקמפוס, מנחת סדנאות, עבדה בצוות המחקר במרכז הגנום בטכניון, ממייסדיי המרכז לרפואה טבעית מדעית
למידע נוסף ולהרשמה השאירו פרטים בטופס או חייגו 03-6411961
קורס בישול בריא אינטגרטיבי | קורס עיוני ומעשי סמסטר א׳ תשפ״ג
14 מפגשים, 5 שעות למפגש | מתקיים בכיתת הבישול בקמפוס ברושים
מועדי הקורס לבוגרי ברושים:
31/10/22 ימי שני בין השעות 09:30-14:30 | בהנחיית מיטלמן עתליה / שטיירמן דנה
31/10/22 ימי שני בין השעות 12:30-17:30 | בהנחיית אברהם מלאייב מאיה
31/11/22 ימי חמישי בין השעות 12:30-17:30 | בהנחיית שטיירמן דנה
מידע נוסף ולהרשמה השאירו פרטים בטופס או חייגו 03-6411961
הרשמ/י עכשיו
מלא/י את הטופס ונחזור אליך עם הפרטים