בישול בריא אינטגרטיבי

צרו איתנו קשר

שם:  
מייל:    
טלפון:  
 

בישול בריא אינטגרטיבי

בהנחיית: דנה שטיירמן / מאיה אברהם


מטרת הקורס: היכרות מעמיקה עם מגוון חומרי הגלם בבישול הבריא, ולידיעה תיאורטית ומעשית של שיטות הכנה שונות של מזונות טבעיים.

מבנה הקורס: חלקו הראשון של השיעור הוא עיוני וחלקו השני מעשי. כל מפגש יוקדש לנושא אחר: אפייה בריאה, בישול איטלקי, עולם הדגנים, קטניות, סויה, זרעים ואגוזים, מזון מהיר בריא ושימוש בסופר -פודס ועוד.

יתרונות הקורס: יישום מהיר ופשוט של החומר הנלמד בכל שיעור, על-מנת להדריך בני משפחה, חברים או מטופלים, בשילוב ההנחיות התזונתיות ביום-יום, כדי להגיע לבריאות אופטימלית.

מאיה אברהם:  נטורופתית והרבליסטית קלינית, בוגרת קמפוס ברושים. מרצה במגמת נטורופתיה בקמפוס, מנחת סדנאות, עבדה בצוות המחקר במרכז הגנום בטכניון, ממייסדיי המרכז לרפואה טבעית מדעית 

 
למידע נוסף ולהרשמה השאירו פרטים בטופס או חייגו 03-6411961 
 
  
 
 

צוות הוראה מלא