בישול בריא אינטגרטיבי

צרו איתנו קשר

שם:  
מייל:    
טלפון:  
 

בישול בריא אינטגרטיבי

בהנחיית: מאיה אברהם, (מרצה אורחת, דנה שטיירמן)

הקורס ייפתח ב 9.7 ויסתיים ב- 1.10.

 
ימי חמישי, 16:00-20:30



הצגה מקיפה של גישות שונות בבישול בריא ובכל הנוגע לתזונה מאוזנת. קורס מרחיב אופקים המעניק ידע מעמיק על מקורותיהם של מזונות מסורתיים ומודרניים, על השימושים שלהם ועל מאפייניהם הידועים - פחות, בדגש מיוחד על הבנה נכונה 

 
 קהל יעד: הקורס מיועד לקהל הרחב

מטרת הקורס: היא להביא להיכרות מעמיקה עם מגוון חומרי הגלם בבישול הבריא, ולידיעה תיאורטית ומעשית של שיטות הכנה שונות של מזונות טבעיים.

מבנה הקורס: חלקו הראשון של השיעור הוא עיוני וחלקו השני מעשי. כל מפגש יוקדש לנושא אחר: אפייה בריאה, בישול איטלקי, עולם הדגנים, קטניות, סויה, זרעים ואגוזים, מזון מהיר בריא ושימוש בסופר -פודס ועוד.

יתרונות הקורס: יישום מהיר ופשוט של החומר הנלמד בכל שיעור, על-מנת להדריך בני משפחה, חברים או מטופלים, בשילוב ההנחיות התזונתיות ביום-יום, כדי להגיע לבריאות אופטימלית.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

צוות הוראה מלא