בישול בריא אינטגרטיבי

צרו איתנו קשר

שם:  
מייל:    
טלפון:  
 

בישול בריא אינטגרטיבי

שני מועדים אפשריים:

  • לימודי בוקר, ב' 09:15-14:00, החל מה- 23.10

  • לימודי ערב,  ד' 14:30-19:00, החל מה-25.10

 מרצה: דנה שטיירמן

הצגה מקיפה של גישות שונות בבישול בריא ובכל הנוגע לתזונה מאוזנת. קורס מרחיב אופקים המעניק ידע מעמיק על מקורותיהם של מזונות מסורתיים ומודרניים, על השימושים שלהם ועל מאפייניהם הידועים - פחות, בדגש מיוחד על הבנה נכונה 
 
 קהל יעד: הקורס מיועד לתלמידי נטורופתיה, אך ניתן להרשם אליו מחוץ ללימודי הנטורופתיה על בסיס מקום פנוי.
מטרת הקורס: היא להביא להיכרות מעמיקה עם מגוון חומרי הגלם בבישול הבריא, ולידיעה תיאורטית ומעשית של שיטות הכנה שונות של מזונות טבעיים.

מבנה הקורס: חלקו הראשון של השיעור הוא עיוני וחלקו השני מעשי. כל מפגש יוקדש לנושא אחר: אפייה בריאה, בישול איטלקי, עולם הדגנים, קטניות, סויה, זרעים ואגוזים, מזון מהיר בריא ושימוש בסופר -פודס ועוד.

יתרונות הקורס: יישום מהיר ופשוט של החומר הנלמד בכל שיעור, על-מנת להדריך בני משפחה, חברים או מטופלים, בשילוב ההנחיות התזונתיות ביום-יום, כדי להגיע לבריאות אופטימלית.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

צוות הוראה מלא